Cloud Sharing & ခွင့်ပြုချက်များကို ပြင်ပါ။

Medium30-45 minutesCloud Services & Sync Issues

Last updated: June 11, 2025

cloud ဝန်ဆောင်မှုများတွင် ဖိုင်မျှဝေခြင်းနှင့် ခွင့်ပြုချက်အမှားများကို ပြင်ဆင်ပါ။ လင့်ခ်မျှဝေခြင်းဆက်တင်များ၊ ပြင်ပဝင်ရောက်ခွင့်မူဝါဒများ၊ ပိုင်ဆိုင်မှုလွှဲပြောင်းခြင်းနှင့် ခွင့်ပြုချက်အမွေပေးခြင်းတို့ကို အကျုံးဝင်သည်။

ဒါက မင်းရဲ့ အတိအကျ ပြဿနာလား မသေချာဘူးလား။ WindowsHelper လမ်းညွှန်တိုင်းသည် သီးခြားပြဿနာတစ်ခုအတွက် အတိုင်းအတာဖြစ်သည် — ယေဘူယျပြဿနာဖြေရှင်းခြင်းစာရင်းမဟုတ် — ထို့ကြောင့် အထက်ပါခေါင်းစဉ်သည် သင်မြင်နေသည့်အရာနှင့် ကိုက်ညီပါက၊ ဤသည်မှာ မှန်ကန်သောလမ်းညွှန်ချက်ဖြစ်သည်။

“မျှဝေခြင်းခွင့်ပြုချက်များ” သည် အမှန်တကယ် ထိန်းချုပ်ထားသည်။

cloud ဝန်ဆောင်မှုတစ်ခုမှ ဖိုင် သို့မဟုတ် ဖိုင်တွဲကို သင်မျှဝေသောအခါတွင်၊ ၎င်းကို မည်သူမြင်နိုင်သည်၊ မည်သူကို တည်းဖြတ်နိုင်သည်နှင့် လင့်ခ်သည် မည်သူမဆို သို့မဟုတ် သီးခြားလူများအတွက်သာ လုပ်ဆောင်သည်ဖြစ်စေ အတိအကျ ဆုံးဖြတ်ပေးသည့် သီးခြားဆက်တင်အလွှာတစ်ခု ရှိပါသည်။ ဖိုင်တစ်ခုသည် စုံလင်စွာထပ်တူကူးနိုင်ပြီး မှားယွင်းသောလူများနှင့် မျှဝေနိုင်ပါသည်၊ သို့မဟုတ် ဖိုင်ကိုယ်တိုင်က လုံးဝကောင်းမွန်သော်လည်း မှန်ကန်သောလူများ မဝင်ရောက်နိုင်ပါ။

၎င်းသည် အခြားနေရာများတွင် လွှမ်းခြုံထားသော cloud စင့်ခ်လုပ်ခြင်းဆိုင်ရာ ပြဿနာများနှင့် ကွဲပြားသည် — စင့်ခ်လုပ်ခြင်းသည် သင့်ဖိုင်များကို သင့် PC နှင့် cloud အကြား ကိုက်ညီမှုရှိမရှိ၊ မျှဝေခြင်းခွင့်ပြုချက်များသည် ၎င်းတို့ရောက်ရှိပြီးသည်နှင့် ၎င်းတို့ကို အခြားမည်သူ့ကို မြင်နိုင် သို့မဟုတ် ထိရန်ခွင့်ပြုသည့်အကြောင်းဖြစ်သည်၊ ၎င်းသည် ၎င်း၏ကိုယ်ပိုင်သီးခြားဆက်တင်များနှင့် သီးခြားမေးခွန်းဖြစ်သည်။

ခွင့်ပြုချက်ပြဿနာ၊ စင့်ခ်ပြဿနာမဟုတ်ကြောင်း မည်သို့ပြောရမည်နည်း

ဘယ်လောက် လေးနက်သလဲ။

များသောအားဖြင့် အသေးအဖွဲ

မျှဝေထားသောလင့်ခ်ကိုဖွင့်သောအခါတွင် ဝင်ရောက်ခွင့်တောင်းခြင်း သို့မဟုတ် ဝင်ရောက်ခွင့်တောင်းခြင်းသည် ပုံမှန်ဖြစ်ပြီး ဒီဇိုင်းအားဖြင့် မည်သည့်အရာမျှ မအောင်မြင်ပါ။

အလေးအနက်ထားထိုက်ပါတယ်။

ဖိုင်တစ်ခုသည် ရည်ရွယ်ထားသည်ထက် ပိုမိုကျယ်ပြန့်စွာ မျှဝေခံရပါက၊ အထူးသဖြင့် ထိလွယ်ရှလွယ် တစ်ခုခုဖြစ်နေပါက၊ ၎င်းသည် သူ့ဘာသာသူ ဖြေရှင်းမည်ဟု ယူဆရမည့်အစား ချက်ချင်းဖြေရှင်းရန် ထိုက်တန်ပါသည်။

အဘယ်ကြောင့် ဖိုင်ကို ပြန်လည်မျှဝေခြင်းသည် ဝင်ရောက်ခွင့်ပြဿနာများကို အမြဲမဖြေရှင်းနိုင်သနည်း။

မျှဝေလင့်ခ်ကို ပြန်လည်ပေးပို့ခြင်းသည် တစ်စုံတစ်ဦးမှ မဝင်နိုင်ဟု ပြောသည့်အခါ အလိုလို ရွှေ့ခြင်းဖြစ်သည်၊ သို့သော် တကယ့်ပြဿနာမှာ လင့်ခ်ကိုယ်တိုင်မဟုတ်ပဲ ခွင့်ပြုချက်များကို အမှန်တကယ်သတ်မှတ်ထားပုံဖြစ်ပါက တူညီသောကန့်သတ်အသုံးပြုခွင့်ကို လက်ဆင့်ကမ်းပြီး ထပ်မံပေးပို့ခြင်းဖြစ်သည်။

လက်ရှိအသုံးပြုခွင့်ကို သတ်မှတ်ထားသည့်အရာကို အတိအကျနားလည်ခြင်း၊ သင်အမှန်တကယ်ရည်ရွယ်ထားသည့်အရာနှင့် နှိုင်းယှဉ်ပါက ပြန်လည်ပေးပို့ခြင်းသည် အထောက်အကူဖြစ်မဖြစ်ကို ခန့်မှန်းရမည့်အစား သင့်အား ရှင်းလင်းစွာမြင်နိုင်ရန် WindowsHelper က တည်ဆောက်နေသောအရာဖြစ်သည်။

ဒါက ဘာကို ကူညီပေးတာလဲ။

မျှော်လင့်ရမည့်အရာ- လတ် အခက်အခဲ • များသောအားဖြင့် 30-45 မိနစ်.

၎င်းသည် 37 Cloud ဝန်ဆောင်မှုများထဲမှ တစ်ခုဖြစ်သည်။ & WindowsHelper ဒစ်ဂျစ်တိုက်ရှိ စင့်ခ်ပြဿနာများကို ပြင်သည်။ ၎င်းအတွက် အဆင့်ဆင့်ပြင်ဆင်ချက်အပြည့်အစုံမှာ WindowsHelper အက်ပ်တွင်ဖြစ်သည်။

မကြာမီ app တွင်လာမည်။

၎င်းအတွက် အဆင့်ဆင့်ပြင်ဆင်မှု အပြည့်အစုံမှာ WindowsHelper ဖုန်းအက်ပ်တွင်ဖြစ်သည် — မကြာမီလာမည်၊ စျေးနှုန်းကို မကြေညာသေးပါ။ အခမဲ့ PC Companion (ယခုရရှိနိုင်သည်) သည် သင့်ဖုန်းကို သင့် PC နှင့် ချိတ်ဆက်ပေးသည့် အပိုင်းဖြစ်သည်။

🔔 စတင်ချိန်တွင် အကြောင်းကြားချက် ရယူပါ။
မျှဝေပါ- X တွင်မျှဝေပါ။ Facebook တွင်မျှဝေပါ။ အီးမေးလ်ဖြင့်မျှဝေပါ။

ဘုံမေးခွန်းများ

ကျွန်ုပ်၏ဖိုင်ကို တစ်စုံတစ်ယောက်မှ မဖွင့်နိုင်ပါက အန္တရာယ်ရှိပါသလား။
ယင်းတစ်ခုတည်းမှမဟုတ်ဘဲ — တစ်စုံတစ်ဦးမှ ဝင်ရောက်ခွင့် ငြင်းပယ်ခံရခြင်းကြောင့် ဖိုင်ကိုယ်တိုင်က ထိခိုက်မှုမရှိပါ။ ဆန့်ကျင်ဘက်အခြေအနေ၊ ရည်ရွယ်ထားသည်ထက် ပိုမိုကျယ်ပြန့်သော ဝင်ရောက်မှုသည် အမှန်တကယ် စောင့်ကြည့်ရကျိုးနပ်သည်။
လူတစ်ဦးသည် ဖိုင်တစ်ခုအား အဘယ်ကြောင့် ဝင်ရောက်ကြည့်ရှုနိုင်သနည်း၊
၎င်းသည် သာမန်အားဖြင့် လူတစ်ဦးစီအား ပေးအပ်ထားသည့် ခွင့်ပြုချက်များအတွက် အမှန်တကယ် ကွာခြားချက်ဖြစ်သည်— ချွတ်ယွင်းချက်တစ်ခုဟု ယူဆရမည့်အစား စစ်ဆေးရန်ထိုက်တန်သည်။
ဖိုင်ကိုမျှဝေခြင်းသည် ၎င်းကိုပိုင်ဆိုင်သူအား ပြောင်းလဲစေပါသလား။
မဟုတ်ပါ — ပိုင်ဆိုင်မှုနှင့် မျှဝေသုံးစွဲခွင့်များသည် သီးခြားအရာများဖြစ်သည်။ ဖိုင်တစ်ခုကို တစ်စုံတစ်ယောက်နှင့် မျှဝေခြင်းသည် ၎င်းကို ပိုင်ဆိုင်ခွင့်ကို လွှဲပြောင်းပေးခြင်း မဟုတ်ပါ။
တစ်စုံတစ်ဦး၏ဝင်ရောက်ခွင့်ကို ကျွန်ုပ်ဖယ်ရှားပါက၊ ၎င်းသည် ၎င်းတို့၏မိတ္တူကို ဖျက်ပစ်ပါသလား။
မဟုတ်ပါ — ဝင်သုံးခွင့်ကို ဖယ်ရှားခြင်းသည် ၎င်းတို့ မျှဝေထားသော မူရင်းကို ရှေ့သို့ရောက်ရှိနိုင်သည်ဖြစ်စေ သက်ရောက်မှုရှိပါသည်။ ၎င်းသည် ၎င်းတို့ဒေါင်းလုဒ်လုပ်ထားသည့် မည်သည့်အရာကိုမျှ လက်လှမ်းမမီ သို့မဟုတ် ဖျက်မည်မဟုတ်ပါ။
“လင့်ခ်ရှိသူ” နှင့် မျှဝေထားသည့် လင့်ခ်သည် မည်သူ့ကိုမဆို အမှန်တကယ် ဖွင့်ပေးပါသလား။
ယေဘူယျအားဖြင့် ဟုတ်သည် — ၎င်းဆက်တင်သည် အကဲဆတ်သည့်အရာအတွက် အသုံးမပြုမီ ရှင်းရှင်းလင်းလင်း နားလည်ထားသင့်ပြီး ၎င်းကို အတိအကျနားလည်သင့်သည်။

Cloud ဝန်ဆောင်မှုများတွင် ဆက်စပ်ပြင်ဆင်မှုများ & ထပ်တူကျသော ပြဿနာများ

ပြေးတာလည်း ဖြစ်နိုင်တယ်။

ပြင်ဆင်ချက် 1,000+ အားလုံးကို ကြည့်ရှုပါ →